Bokningsvillkor Harge Bad & Camping
Harge Bad och Camping är en familjecamping med åldersgräns på 20 år om inte förälder finns på plats.

Ankomst
På ankomstdagen får man tillgång till campingtomten från kl 15.00 och utcheckning sker senast kl 14.00 på avresedagen. För stugor gäller incheckning från kl.15.00 och på avresedagen lämnar man senast kl. 12.00. Vid händelse som ligger utanför vår kontroll förbehåller vi oss rätten att flytta dig till likvärdigt boende.  

Betalning
Vid onlinebokning betalas hela bokningssumman direkt.
Bokning via e-post eller telefon så tillkommer en administrativ avgift på 100 kronor.
När vi skickar bekräftelse/faktura ska anmälningsavgiften på 20 % vara oss tillhanda inom 10 dagar, annars förbehåller vi oss rätten att avboka boendet, resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 40 dagar innan ankomst.

Vi accepterar Visa, Maestro, Electron och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel som är certifierade enligt PCI-DSS.

Alla priser som uppges i Harge Bad & Campings onlinebokningssystem är i SEK inklusive moms. När du godkänt och betalt din bokning är den bindande.

Rättigheter
Om det skulle hända att du inte får tillgång till stuga/campingtomt vid utlovad tid eller skick och att vi inte kan erbjuda likvärdigt boende, då har du rätt att säga upp avtalet och få pengarna tillbaka eller att vi gör en prissänkning.

Skyldigheter
Du ansvarar för granskning av bokningsbekräftelsen så att objekt och datum stämmer. Du måste vårda stugan/campingtomten väl och följa de bestämmelser som gäller. Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på stugan och dess inventarier/campingtomten genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.
Du städar stugan enligt instruktion, om detta inte följs så debiteras en kostnad för städning.  

Reklamationer
Är det något du har synpunkter på angående ditt boende så lämna dem direkt i receptionen så vi har möjlighet att åtgärda problemet.

Avbruten vistelse
Om man av någon anledning måste/vill avbryta sin vistelse betalas inga pengar tillbaks.

Avbokningsregler
Avbokning kan endast göras per telefon eller e-post.
Vid avbokning mer än 10 dagar innan ankomst debiteras 300 kr per objekt.
Vid avbokning 10 dagar eller mindre innan ankomst, debiteras 300 kr + 20 % av bokningssumman per objekt.
Vid avbokning samma dag eller utebliven ankomst debiteras hela bokningssumman.